Wij duiken graag in de problemen van onze klanten

Dat doet RealNetwork voor het mkb

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

ICT-oplossingen

Wij zorgen dat uw systemen zowel aan de oppervlakte als in de kern doet waarvoor hij ingezet is. Eenvoudig en zonder moeilijkheden. U kunt een los onderdeel afnemen of ons vragen om een totaaloplossing voor uw bedrijf.


Wij analyseren uw bedrijfsprocessen om te bepalen waar we ICT inzetten kunnen, zodat u nog slimmer en sneller kunt werken. Uw automatisering zorgt vanaf nu voor gestroomlijnde processen, voorkomt onnodige fouten en bespaart tijd en geld, terwijl hij uw prestaties verbetert.

NETWERK EN SYSTEEM WAAROP U KUNT BOUWEN

 

Uw netwerk bepaalt mede het succes van de prestaties in uw bedrijf. U hebt daarom graag een stabiel, flexibel, veilig systeem. Inclusief het beheer en onderhoud ervan, bij voorkeur ondergebracht bij een bedrijf, waarop u altijd rekenen kunt. Een die 24/7 bereikbaar is bij calamiteiten en deze direct oplost. Een die bovendien voldoet aan de privacycertificering ISO 27001 en NEN 7510. En bij u in de buurt van Rotterdam is gevestigd.

 

Een partij als wij. Wij zorgen dat uw digitale infrastructuur optimaal ingezet wordt en de werkzaamheden binnen uw organisatie maximaal ondersteunen. Veilig, zonder onnodig vertragende problemen en betaalbaar.

 

 

HARDWARE VOOR TOPPRESTATIES

Neem contact met ons op voor uw computersystemen, inclusief randapparatuur, van losse computers en randapparatuur tot een compleet en op maat systeem. Wij leveren alleen A-merken als Deel, HP en IBM, want uw bedrijfsprestaties vallen of staan mede met professionele apparatuur en u houdt evenmin van halve oplossingen als wij.

 

Wij installeren de software en koppelen de applicaties wanneer gewenst.

 

 

SOFTWARE DIE VOOR U WERKT

Wilt u dat uw automatisering een serieuze bijdrage levert aan het succes van uw bedrijf, dan hebt u de juiste software nodig. En eventueel de juiste onderlinge koppelingen. Wij ontwikkelen en leveren alle software die u daarvoor nodig hebt, waar nodig op maat gemaakt naar en/of aangepast op uw behoefte en wensen. Wij zorgen dat uw software voor u werkt, met het gemak en de veiligheid die u nodig hebt voor de beste resultaten.

 

Implementeren wij een nieuw systeem? Dan krijgt u uitleg, zodat u er meteen goed mee uit de voeten kunt.

 

 

BETROUWBARE WEBHOSTING

Uw bedrijfssite moet staan op een plek die stabiel is, zodat hij zonder problemen functioneert, zorgeloos te bezoeken en aan te passen is. En veilig. Hosting bij ons garandeert precies dat.

 

TELECOMMUNICATIE, ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

Met bellen via het Internet (voice over IP oftewel VoIP) profiteert u van nieuwe en voordelige mogelijkheden om te bellen en door te schakelen van en naar elke locatie en andere applicaties te koppelen voor een flexibel, klantgericht en tijdbesparend communicatiekanaal.

 

Wij zorgen voor de juiste apparatuur, van de klassieke telefooncentrale tot een geavanceerd VoIP-systeem én uw systeembeheer. En op maat.

 

 

PRIVATE CLOUD, NOG VEILIGER EN PERSOONLIJKER

Werken in de Cloud is in. Wilt u uw bedrijfscloud echter nóg veiliger en meer op maat ingericht voor snellere toepassingen, meer gemak en geënt op uw applicaties? Wij zorgen dat u uw behoeften terugziet in de juiste serveroplossing. En wilt u geen fysieke servers in uw bedrijfspand, dan maakt u gebruik van een professioneel datacenter op afstand.

Wij maken uw cloudoplossing op maat, installeren en beheren hem en geven u uitleg over de werkwijze.

U hebt al een Service Level Agreement vanaf 30 euro per apparaat per maand:

Dit jaar ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd:

ISO en NEN

 FLYCT, 90 werkplekken
‘Wij hebben onze ICT langzaam maar zeker uitgebreid bij RealNetwork, omdat we erg tevreden zijn. Ze zijn oplossingsgericht, hebben snelle responstijden en hun prijzen zijn scherp.’

 

 RAAK BELASTINGADVISEURS, 15 werkplekken
‘RealNetwork is vanaf het begin een ICT-bedrijf, waarop wij konden bouwen. We zochten een goede serveromgeving, inclusief de installatie, het onderhoud en een snelle service bij problemen. Hun ICT’ers zijn betrokken, betrouwbaar, hebben vakkennis en zijn snel, zeker wanneer er iets aan de hand is.’

 

 EHF GROUP, meer dan 20 werkplekken
‘ICT-ondersteuning voor het mkb is moeilijk te vinden. Grote bedrijven zijn te duur en onpersoonlijk. Je kent de mensen van RealNetwork en zij kennen jouw bedrijf. Ik kan RealNetwork bij ieder bedrijf aanbevelen.’


 FORCE FINANCE, 15 werkplekken

‘Hun mensen zijn snel, denken mee en lossen storingen direct op, op elk tijdstip van de dag. Wij sturen met een gerust hart andere bedrijven naar hen door.’

OP UW VASTE ICT KOSTEN BESPAREN?

Onze financial ICT-scan onderzoekt waar het goedkoper én slimmer kan. Via deze scan signaleren wij namelijk ook of uw systemen nog voldoen aan de eisen van uw bedrijf.

Aangenaam kennismaken

Wij werken ongemerkt onder de oppervlakte van uw systemen. Toch vinden wij herkenbaarheid belangrijk voor een goed contact met u. Daarom stellen we ons graag persoonlijk aan u voor.

Arnoud Boon

Eigenaar en directeur

Sandra van Wensveen

 Financieel wonder

Perry van den Heuvel

Systeembeheer en VoIP-specialist

ICT-oplossingen speciaal voor het mkb

Francis Picabiastraat 32
3059 RP  Rotterdam
info@realnetwork.nl

 

T  010 2850885

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 en voor calamiteiten ook buiten deze tijd

 

ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd