“We geven er echt om, dat merken onze klanten.”

Arnoud Boon, Oprichter
RealNetwork is uitgegroeid tot een organisatie die meer dan 100 bedrijven ondersteunt in de regio Zuid-Holland.

Dat is flink wat, maar het is nog wel klein genoeg om het écht persoonlijk te houden - en daarmee dus ook verantwoordelijkheidsgevoel te creëren.

Eerlijk, snel, professioneel en aangenaam geprijsd. Als je het aan de klanten van RealNetwork vraagt, dan zal je die 4 componenten regelmatig horen.

Daar zijn we zelf dan ook best trots op!
De enige IT-partner die alles voor u regelt

De enige IT-partner die alles voor u regelt

Systeembeheer met extra expertise
Als u een IT-partner neemt, moet u daar volledig op kunnen vertrouwen. Daarom zorgen wij ervoor dat wij alles rondom uw IT in beheer nemen; opbouw, onderhoud, optimalisatie. U heeft er geen ommekijk meer naar.
Visie op de toekomst
Behalve dat wij zorgen dat u probleemloos en effectief kunt werken met uw IT, blijven wij zelf ook op de hoogte van de laatste (en aankomende) ontwikkelingen binnen de IT. Zo helpen wij u met het grijpen van IT-gerelateerde kansen, welke u wellicht anders gemist zou hebben.
Arnoud Boon, Oprichter

“We voelen ons verantwoordelijk. Dat zijn we natuurlijk ook!”

Arnoud Boon, Oprichter
Over Ons - RealNetwork.
Wij ondersteunen het MKB in omgeving Rotterdam.
RealNetwork

Wij ondersteunen het MKB in omgeving Rotterdam

RealNetwork is een full-service, agiel IT-bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor genieten onze klanten zonder uitzondering van stabiele, veilige IT-infrastructuur. Ook helpen we hun processen een stuk efficiënter te maken.

Grote voordelen voor hen zijn dat ze geen IT-personeel hoeven aan te nemen, met alle verantwoordelijkheid van dien. Daarnaast leggen wij ook nadruk op de digitale beveiliging van een netwerk - en wij kijken dagelijks met genoegen toe hoe de virussen zich daarop stuk slaan.

Behoefte aan een
(e-)koffie?

Als u meer wilt weten over IT beheer en wat de specifieke voordelen zouden zijn voor uw bedrijf, dan moet u zeker bellen. Dan onderzoeken wij dit gratis voor u.

Search

Door “Toestaan” te kiezen, stemt u in met de opslag van cookies. Deze helpen uw ervaring op de website te verbeteren en helpen ons onder andere met het gebruik van onze website te analyseren. Bekijk onze Cookie Voorwaarden voor meer informatie.