Wij zorgen onder de oppervlakte dat uw systemen slimmer & sneller werken

Dat doet RealNetwork voor het mkb

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

Vacaturebeschrijving

Ben jij een energieke schoolverlater en wil je een carriere maken als Systeembeheerder. Zijn de woorden probleemoplossend, punctueel, technisch inzicht en zorgvuldigheid op jou van toepassing? Solliciteer dan bij RealNetwork op de positie Junior systeembeheerder!

Taken en verantwoordelijkheden:

Als junior systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het technisch en operationeel beheren van de ICT infrastructuur bij onze klanten en bied je ondersteuning aan deze gebruikers.

Je fungeert, vanuit de ICT-afdeling, als aanspreekpunt en bent in staat om diverse helpdesk-vragen te identificeren en op te lossen. Dit doe je zowel op afstand en ook op de locatie van onze klanten.

Je ademt ICT, houdt van het vak en je bent zeer flexibel qua denk- en werkwijze. Je komt te werken in een jong team van professionals. Belangrijk is dat je goed kan communiceren naar je opdrachtgever en collega’s! Je weet je eigen werk uitstekend te organiseren en ook heb je de wens om door te groeien binnen de organisatie.

Samen met je collega’s zorg je voor het bewaken van de performance, het uitvoeren van preventieve controles, het beoordelen van foutmeldingen en het signaleren van storingen. Je zorgt ervoor dat eventuele storingen opgelost worden en voert reparaties aan hardware uit. Verder voer je autorisaties en back-ups uit en documenteer je wijzigingen in handleidingen, procedures of instructies.

Je behoort tot het ICT-team, welke bestaat uit twee systeembeheerders.
Je blijft up-to-date van nieuwe ontwikkelingen en vind het leuk om je kennis te delen en je te verdiepen in de materie en zorgt dat systemen probleemloos functioneren.

Je bent assertief, servicegericht, weet van aanpakken.

Jouw profiel

Dit ben jij!

• MBO werk- en denkniveau
• Afgeronde opleiding als ICT-beheerder
• Je bent zorgvuldig en toont initiatief
• Goede contactuele vaardigheden en een dienstverlenende instelling
• Je bent probleemoplossend en hebt een goed technisch inzicht
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Servicegerichte mentaliteit
• Representatieve uitstraling en goede communicatieve eigenschappen
• Flexibele instelling
• Geen 8:35 tot 16:55 mentaliteit
• Je bent ambitieus en werkt omdat je het leuk vindt
• Bereidheid tot het uitbreiden van kennis en je bent en blijft op de hoogte van nieuwe technieken.
• Je kan zowel individueel als in teamverband werken
• Woonachtig op max. 1 uur reisafstand

Ons aanbod:                    Contract / vaste aanstelling
Aanstelling:                     Full-time
Kantoor:                           Rotterdam

Kilometervergoeding of auto van de zaak

En bij ons kan je dit verwachten:
Een ongedwongen en informele werkomgeving.
Salaris passend bij opleiding en ervaring opleidingsmogelijkheden.
Hoge mate van zelfstandigheid met eigen planning en rechtstreekse communicatie met de klant.

Een hechte club van gedreven mensen die altijd bezig zijn met de laatste technologieën en ontwikkelingen.  Eigen inbreng van ideeën, technieken en methoden worden gewaardeerd. Geen dag is hetzelfde.


Wie zijn wij?
RealNetwork Services is een full-service ICT-partner voor het MKB. Tot de dienstverlening behoren het ontwerpen en wijzigen van technische infrastructuren, installeren, configureren en bedrijfsklaar opleveren van nieuwe server systemen zoals Cloud servers, VoIP systemen, Database servers, ERP en CRM-systemen.

Tevens zorgt RealNetwork Services ervoor dat de klant zich geen zorgen meer hoeft te maken over zijn totale ICT-omgeving. Beheer, onderhoud helpdesk en het up to date houden van documentatie en procedures behoren hier ook bij. Onze vaste regionale klantenkring bestaat uit ongeveer 150 bedrijven in het MKB. Tevens levert RealNetwork zwaarbeveiligde private cloud oplossingen voor haar klanten en werkt volgens ISO 27001 en NEN 7510 richtlijnen.

Veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn de belangrijkste aspecten van deze dienstverlening.

Hoe zou je het vinden om deel uit te maken van een team van gedreven professionals en werkzaam te zijn bij een van de beste en leukste ICT-dienstverleners van de randstad? Binnen een kleine organisatie ga je aan de slag met vooruitstrevende technologie en vervul je een rol van technisch adviseur en implementeer je deze bij onze opdrachtgevers. Maar ook denk je mee bij nieuwe diensten en mogelijkheden binnen de ICT.

RealNetwork kan je helpen aan een verantwoordelijke uitdagende baan met veel vrijheid en vertrouwen. Wij werken bij RealNetwork omdat we het leuk vinden om het beste te zijn in ons vak en niet om blij te zijn als het werk erop zit en je weer naar huis mag gaan.

 

Je werkt binnen een kleine organisatie met een open cultuur, je zorgt ervoor dat onze producten en diensten optimaal presteren.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld