Wij doen meer dan u aan de oppervlakte merkt. En dat is precies onze bedoeling!

Dat doet RealNetwork voor het mkb

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

De ICT-kanjers van RealNetwork

Ons doel is, om u zo weinig mogelijk te laten merken hoe wij onder de oppervlakte zorgen dat uw automatisering topprestaties levert. Maar omdat u toch weet dat wij er zijn, is het handig te weten met wie u zoal te maken hebt, of u het nu merkt of niet.

Arnoud Boon

 

ARNOUD BOON

EIGENAAR

 

ICT voor het MKB toegankelijk maken

In 1996 ben ik begonnen met RealNetwork. Daarmee vul ik in het gemis, waar het mkb tegenaan loopt: grote ICT-bedrijven zijn te ontoegankelijk en duur en hebben hun service te veel ingericht op grote bedrijven, terwijl kleine ICT’ers vaak te weinig professionele, stabiele ondersteuning kunnen bieden.

 

Ik maak graag mensen blij

Ik maak mensen graag blij met automatisering die past. Ik ga door met het zoeken naar de juiste oplossing tot ik zeker weet dat die goed is. Onze service is daar ook op ingericht. Wij verhelpen problemen direct en zoeken naar het beste systeem voor de betreffende situatie in plaats van de mooiste en duurste.

 

Al vroeg mijn vleugels uitgeslagen

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor (grote) machines, wilde weten hoe ze werkten. Zo wilde ik piloot worden. Ik heb de pilotenopleiding gedaan en was met mijn 17 jaar de een na jongste piloot in Nederland.

 

Professionalisering is de toekomst

Binnen RealNetwork houd ik me bezig met het dagelijks beleid, de commerciële kant van de zaak, de dit jaar aankomende ISO 27001 en NEN 7501 certificering en zorg ik, dat iedereen binnen RealNetwork zijn werk goed kan doen. Zo profiteert u van uw automatisering.

Zo’n ICT-bedrijf zijn wij. Wij zorgen dat uw digitale infrastructuur optimaal ingezet wordt en de werkzaamheden binnen uw organisatie maximaal ondersteunt. Veilig, zonder onnodig vertragende problemen en betaalbaar.

Perry van den Heuvel


PERRY VAN DEN HEUVEL

SYSTEEMBEHEER EN VOIP-SPECIALIST

 

Bereikbaarheid vind ik belangrijk

Ik vind het belangrijk, dat u altijd door kunt gaan met uw werk. Dus zorg ik voor uw systeem, vanaf de installatie en de tussentijdse controles tot het dagelijkse beheer en het onderhoud ervan. Daarnaast ben ik specialist in telecomverbindingen, met name VoIP. Ik maak uw telecom op maat en zorg dat iedereen in uw organisatie probleemloos te bereiken is.

 

Automatisering zat er al vroeg in

Op de middelbare school wist ik nog niet goed wat ik wilde doen. Tijdens een open dag raakte ik geïnteresseerd in automatisering. Die belangstelling is gebleven. Altijd nieuwsgierig naar hoe iets werkt ben ik naast systeembeheer in specialistischer automatisering als VoIP gerold. De afwisseling vind ik prettig. Weten dat je bedrijven helpt, vind ik echter nog leuker.

Sandra van Wensveen


SANDRA VAN WENSVEEN

FINANCIEEL WONDER

 

Financiële kant van de zaak

Ik ben dagelijks bezig met de financiële kant van RealNetwork: de debiteuren- en crediteurenadministratie, salarisadministratie, belastingaangiften en dergelijke. Ik maak bovendien de financiële koppeling met het portal, waarop u alle informatie kunt vinden die u nodig hebt om verder te kunnen.

 

Altijd al gefascineerd door cijfers

Als secretaresse rolde ik destijds per ongeluk in het financiële werk. Mijn leidinggevende vroeg me de boekhouding op me te nemen. Ik werd niet ingewerkt, dus moest zelf mijn weg vinden en dat lukte. Ik was als kind al gefascineerd door cijfers en wat daarachter zit, maar ik ben vooral van duidelijkheid en een praktische aanpak. Naast RealNetwork help ik kleine bedrijven, vaak zzp’ers, met hun financiële zaken. Zij willen weten waar ze aan toe zijn en dat is precies wat ik doe, ook voor u in het portal van RealNetwork.


JAMY HOLLAAR

SYSTEEMBEHEER EN HARDWARE-SPECIALIST

 

Van modder naar bureaustoel!

Mijn ICT carrière is begonnen bij de verbindingsschool Landmacht. Na de training tot militair heb ik de opleiding tot Onderofficier Verbindingsdienst afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik door middel van voertuigen met server hardware (Mobile OPS), met daarin de complete ICT omgeving, alles aangesloten zodat de gehele basis voorzien was van netwerk en internet. Het mooie van deze oplossing is dat je op elke locatie een volledige ICT omgeving op kon zetten waarna iedereen aan het werk kan gaan. Na een jaar of 3 was het tijd voor iets anders, Systeembeheer en ondersteuning voor MKB bedrijven.

 

Buiten het onderhouden van uw servers en helpdesk ondersteuning, voel ik me het beste thuis tussen de hardware. Het bouwen van servers, systemen en oplossen van hardwarematige problemen liggen helemaal in mijn straatje.

 

Zijn er problemen dan los ik die zo snel mogelijk op of vinden we de beste oplossing die bij u past. Ik sta altijd voor u klaar!

Voor slechts € 30 per maand hebt u al een Service Level Agreement

ICT-oplossingen speciaal voor het mkb

Francis Picabiastraat 32
3059 RP  Rotterdam
info@realnetwork.nl

 

T  010 2850885

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 en voor calamiteiten ook buiten deze tijd

 

ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd