Betrouwbare managed IT-diensten & IT-support in Spijkenisse

Last van IT-problemen? Met onze betrouwbare IT-support in Spijkenisse is technologische stress verleden tijd!

Boek nu een gesprek in
25+ jaar ervaring in het vak:
op onze expertise kun je vertrouwen.
100+ tevreden klanten:
als onze klant hoef je je niet langer zorgen te maken over IT.
ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen: onze beveiligingsmaatregelen garanderen ongeëvenaarde bescherming.
24/7 systeembewaking:
het internet slaapt nooit – en wij ook niet!

IT-support in Spijkenisse

Ontdek Spijkenisse: een bruisend centrum nabij Rotterdam

Welkom in Spijkenisse, een groeiende stad ten zuidwesten van Rotterdam met een mix van lokale bedrijven en middelgrote ondernemingen die het gebied levendig en divers maken. Het is geen slaapstad, maar een tech-vriendelijke omgeving die continu evolueert. Daarbij worden lokale bedrijven steeds vaker geconfronteerd met technische uitdagingen zoals gegevensinbreuken en netwerkstoringen – obstakels die wij maar al te goed kennen. Daarom staan wij klaar met krachtige en betrouwbare IT-support in Spijkenisse!

IT-support in Spijkenisse

Waarom voor ons kiezen?

Je bedrijf heeft meer nodig dan gewone IT-support in Spijkenisse. Het verdient een partner die je zakelijke behoeften snapt en in realtime reageert. Dit is wat wij te bieden hebben:

Betrouwbare beveiligingsmaatregelen

Bij ons hoef je niet meer wakker te liggen van mogelijke beveiligingsincidenten of datalekken. Wij nemen geavanceerde cybersecurity-maatregelen die voldoen aan de ISO 27001- en NEN 7510-normen, zodat we je digitale rijk optimaal kunnen beschermen.

Persoonlijke ondersteuning

Bij ons ben je niet slechts een klant, maar een gewaardeerde partner. Daarom bieden we persoonlijk contact, regelmatige communicatie en een responsieve helpdesk die luistert voordat hij handelt. Bovendien zijn we verrassend snel in het oplossen van problemen.

Proactief onderhoud

Onze IT-support in Spijkenisse detecteert problemen voordat ze de kans krijgen om je bedrijfsactiviteiten te verstoren. Met ons betrouwbare bewakingssysteem houden we je systemen continu in de gaten om problemen proactief aan te pakken.

Flexibele prijzen

Het is belangrijk om je aan je budget te houden, maar dit mag niet ten koste gaan van kwaliteit. Daarom bieden wij flexibele prijspakketten aan, van ons basispakket van € 33 per maand per gebruiker tot ons alles-in-een-CyberSmart-plan. Kies het pakket dat het beste bij jouw behoeften en budget past.

Ongeëvenaarde expertise

RealNetwork heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Dat is niet zomaar een getal, maar een bewijs van onze voortdurende toewijding aan het evolueren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarom kun je er bij ons op vertrouwen dat je niet zomaar IT-support in Spijkenisse krijgt, maar profiteert van jarenlange expertise en uitgebreide ervaring.

De held die je bedrijf nodig heeft

Laat je niet langer tegenhouden door technische haperingen en andere IT-obstakels. Wij rusten je uit met geavanceerde procesautomatisering, eersteklas cloudsoftware en handige gegevensanalysetools, zodat jij kunt uitgroeien tot de doener, probleemoplosser en held die je bedrijf nodig heeft.
praat met een deskundige

IT-support in Spijkenisse

Voordelen van onze IT-support

Onze geavanceerde diensten en positieve klantbeoordelingen spreken al voor zich, maar laten we wat dieper ingaan op de details. Hier is een overzicht van wat we je precies kunnen bieden:
Managed IT-diensten:
Moeite met het uitvoeren van alledaagse IT-taken? Wij zorgen voor al je IT-behoeften, zodat jij je kunt focussen op waar je het beste in bent: het runnen van je bedrijf.
Cloudsoftware & externe bureaubladen:
Stel je voor dat je kantoor overal is waar jij bent. Dat kan met onze cloud-oplossingen, die zorgen voor naadloze productiviteit, ongeacht waar je je laptop opent.
Telefonie- en VoIP-oplossingen:
Zeg maar gedag tegen complexe en dure traditionele telefoonsystemen. Onze moderne VoIP-diensten zijn eenvoudig te gebruiken, uiterst betrouwbaar en verrassend betaalbaar.
Cybersecurity- & anti-virusdiensten:
Jouw bedrijf is een kluis en onze beveiligingsmaatregelen zijn het onbreekbare slot. Met behulp van constante updates en continue bewaking houden wij cybercriminelen veilig op afstand.
Gegevensback-up & noodherstelplannen:
Een IT-ramp kan je bedrijf zomaar maanden of jaren terugzetten. Daarom bieden wij waterdichte gegevensback-up-diensten en snelle noodherstelplannen om ervoor te zorgen dat je bedrijf te allen tijde soepel blijft draaien.
IT-optimalisatie en vCIO-diensten:
Wil je slimmer werken in plaats van harder? Onze virtuele chief-information-officer-diensten (vCIO) bieden strategische optimalisatiemogelijkheden die zijn afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften.

IT-support in Spijkenisse

De beste IT-support in Spijkenisse met meer dan 25 jaar ervaring

Moe van lange uitvaltijden en technische problemen? Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte diensten waarmee we je systemen optimaal kunnen bewaken:

IT-management in Spijkenisse

Wij helpen je een weg te vinden door het doolhof van de digitale wereld. We regelen al je IT-zaken, van het bijhouden van activa tot het installeren van software-updates, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. Daarbij houden we rekening met de lokale eisen, waar wij alles vanaf weten. Zo blijf jij achter het stuur, terwijl wij je helpen navigeren.

Helpdeskondersteuning & IT-support in Spijkenisse

Niets is slechter voor productiviteit dan IT-problemen. Met onze helpdesk- en ondersteuningsdiensten zeg je gedag tegen technische storingen en hallo tegen soepele bedrijfsvoering! Ons team van experts staat altijd paraat om in actie te komen zodra er zich problemen voordoen.

Proactief onderhoud in Spijkenisse

Waarom problemen oplossen als je ze ook kunt voorkomen? Onze proactieve onderhoudsdiensten laten je IT-systemen altijd soepel draaien en signaleren problemen voordat ze obstakels worden. In de snelle zakelijke wereld van vandaag kun je je geen afwachtende houding veroorloven, maar moet je ingrijpen voordat iets kapot gaat. En daar kun je je bij ons zeker van zijn.

Systeembewaking in Spijkenisse

Blijf voorop met onze realtime systeembewaking. Wij garanderen optimale IT-beveiliging door je systemen 24/7 in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat alles draait zoals het hoort. Met onze systeembewakingsdiensten kun je erop vertrouwen dat je bedrijfsvoering niet alleen op orde is, maar succes bevordert.

Procesautomatisering in Spijkenisse

Stap de toekomst in met procesautomatisering. Elimineer overbodige taken en stroomlijn workflows voor geoptimaliseerde bedrijfsvoering. Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf zo soepel mogelijk te laten draaien, zijn onze procesautomatiseringsdiensten het antwoord.

Microsoft 365-diensten in Spijkenisse

Haal het maximale uit je investering in Microsoft 365 met onze deskundige begeleiding. Wij zorgen ervoor dat je het meeste uit je abonnement haalt –  van installatie en training tot doorlopend beheer.
praat met een deskundige

IT-support in Spijkenisse

Onze branches

We bieden IT-oplossingen aan diverse klanten, met een primaire focus op het midden- en kleinbedrijf (mkb) in Rotterdam en de bredere regio Zuid-Holland. Daarbij leveren we onder andere gespecialiseerde diensten aan de medische sector, waarvoor onze IT-oplossingen worden afgestemd op de strenge nalevings- en beveiligingseisen van zorgorganisaties.
IT-support in Spijkenisse

Hoe wij je bedrijf kunnen helpen

We zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en bieden flexibele prijspakketten aan om jouw bedrijf te helpen kosten te verlagen en gegevensbeveiliging te verhogen. Ons team van IT-support in Spijkenisse blijft bovendien op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat we je altijd de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden.

Daarbij kun je vertrouwen op op maat gemaakte, responsieve ondersteuning met een breed scala aan betrouwbare diensten die speciaal zijn ontworpen om het mkb sneller te laten groeien, efficiënter te laten werken en IT-middelen maximaal te benutten.
IT-support in Spijkenisse

Externe resources

Taxi St. Job
Stichting Bedrijfskunde
7478
kracht!
Prinsenland Adviseurs
De Verzuimregisseurs
Context Company
De Normaalste Zaak
7Digits
Ventana
Heritage
Venix Logix B.V.
Nicoverken
Kinket Brandpreventie
MedX
Voorberg NVM Makelaars
Suburban Records
Top Nederland Security
Hormoon Community Nederland
PC KAM Advies
Sportvasten
Dierenkliniek Makker
3 Sprong Mondzorg
NIT Solutions
ATS systems
AMI
Time4Feet
Harmsen Consultancy B.V.
Herinneringen Op Linnen
EHBO Vereniging Wimako
G.S. Isolatie B.V.

IT-support in Spijkenisse

Waardering en erkenning

Hoewel de meest betekenisvolle lofbetuigingen afkomstig zijn van onze tevreden klantenkring van meer dan 100 fantastische klanten, is ons bedrijf met de beste IT-support in Spijkenisse ook een gerespecteerde speler in de IT-industrie. Hoewel we misschien geen prijzen hebben gewonnen, spreken onze referenties boekdelen over onze geloofwaardigheid: "Deskundig en goede service", "Professioneel en gecertificeerd bedrijf" en "Zeer betrouwbaar" zijn slechts enkele van de complimenten die we hebben ontvangen van onze klanten.

Bezienswaardigheden in Spijkenisse

Erasmus Universiteit Rotterdam

Deze vooraanstaande instelling bevindt zich op ongeveer 25 kilometer afstand van onze locatie. De universiteit biedt eersteklas cursussen op het gebied van informatiesystemen en heeft een actieve onderzoeksomgeving die zich richt op technologische innovatie.

PortXL

Eveneens gelegen op circa 25 kilometer afstand is PortXL, een acceleratieprogramma dat gespecialiseerd is in havengerelateerde industrieën en een frisse golf van technische oplossingen en start-ups naar de markt brengt.

Klantervaringen

IT-support Vlaardingen

Tevredenheidsgarantie

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom bieden we alle nieuwe klanten die op zoek zijn naar IT-support in Spijkenisse een maand gratis IT-beheer aan. Dit is onze manier om je te laten zien dat we achter de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten staan. We streven er immers naar om je te ontzorgen, niet om je zorgen te vergroten.
IT-support in Spijkenisse

Externe resources

Erasmus Universiteit Rotterdam – IT-managementprogramma: Dit programma biedt een diepgaande kijk op IT-beheer en laat zien hoe technologie in het bedrijfsleven kan worden benut.
Babbage Company – IT-personeelsoplossingen: Als je op zoek bent naar gekwalificeerde IT-professionals, kun je bij Babbage Company terecht. Zij zijn gespecialiseerd in IT-personeelsoplossingen en kunnen je helpen bij het vinden van het juiste talent.
IT-recycling – computer- en elektronicarecycling: Het is voor elk bedrijf cruciaal om elektronica op de juiste manier weg te gooien of in te leveren. IT-recycling biedt een verantwoorde manier om oude of overbodige hardware kwijt te raken.
IT-support in Spijkenisse

Recycling en goede doelen

We richten ons niet alleen op het bieden van de beste IT-support in Spijkenisse, maar streven er ook naar iets terug te geven aan de gemeenschap. Zo hebben we samengewerkt met lokale goede doelen om overbodige computerhardware en elektronische apparaten te doneren. Deze initiatieven helpen niet alleen resources te optimaliseren, maar dragen ook bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door minder bevoorrechten toegang te geven tot technologie.

IT-support in Spijkenisse

Versterk ons team

We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die onze bedrijfsfilosofie van betrouwbaarheid, eerlijkheid, snelle responsiviteit en professionaliteit delen. Denk je dat jij goed bij ons team past? Bekijk dan onze huidige vacatures.

IT-support in Spijkenisse

Klaar om je IT-problemen op te lossen?

Laat je niet langer tegenhouden door IT-problemen en ervaar vandaag nog het verschil met RealNetwork. Vul het formulier in en laten we beginnen je IT-omgeving te optimaliseren met de beste IT-support in Spijkenisse!
praat met een deskundige

IT-support in Spijkenisse

Ervaar naadloze IT!

In de snelle digitale wereld van vandaag kun je het je niet veroorloven om vertraagd te worden door IT-problemen. Daarom staan wij voor je klaar om je technische omgeving te stroomlijnen en te beveiligen. Neem contact met ons op via 010 285 0885 of stuur een e-mail naar info@realnetwork.nl voordat de volgende technische storing zich kenbaar maakt. Grijp deze kans om je IT-omgeving te transformeren!

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen jullie mijn zakelijke IT-functies verenigen?
Wij zijn gespecialiseerd in managed IT-diensten die tot doel hebben al je IT-behoeften onder één dak te brengen. Onze alles-in-een-aanpak maakt ons de eerste keuze voor bedrijven.
Zijn jullie IT-diensten aanpasbaar aan de unieke behoeften van mijn bedrijf?
Ja, we bieden aanpasbare IT-oplossingen aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar specifieke cybersecurity-oplossingen of op maat gemaakte cloudservices, wij kunnen je helpen!
Is jullie bedrijf ook aanwezig op socialemediaplatforms zoals Facebook?
Zeker! We hebben verschillende socialemedia-accounts, waaronder Facebook. Als je ons hierop volgt, blijf je op de hoogte van onze nieuwste diensten, branchekennis en nog veel meer.
Hoe weet ik of mijn gegevens bij jullie veilig zijn?
Gegevensbeveiliging staat bij ons voorop. We maken gebruik van geavanceerde cybersecurity-maatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens optimaal zijn beschermd. Bovendien zijn we ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd.
Hoe snel reageren jullie op een IT-noodsituatie?
We zijn trots op onze snelle responstijden. Met onze continue systeembewaking en toegewijde helpdesk kun je erop vertrouwen dat we eventuele IT-problemen zo snel mogelijk aanpakken.
Hoe kan ik contact met jullie opnemen voor meer informatie?
Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 010 285 0885 of per e-mail naar info@realnetwork.nl. We reageren snel en staan altijd klaar om samen te werken met potentiële klanten voor uitgebreide IT-oplossingen.
Voor de gratis audit, of voor al uw vragen

Bel ons op 010 285 0885 of bereik ons via het formulier

Wij delen uw data niet.  Bekijk de Privacy Statement
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Here's a dismissible notice for cookies notices etc.
Dismiss

Search

Door “Toestaan” te kiezen, stemt u in met de opslag van cookies. Deze helpen uw ervaring op de website te verbeteren en helpen ons onder andere met het gebruik van onze website te analyseren. Bekijk onze Cookie Voorwaarden voor meer informatie.