Systeembeheer en Netwerkbeheer voor uw bedrijf.

IT support in Rotterdam

Zoek je een betrouwbare IT-partner in Rotterdam? Wij zijn gecertificeerde cyber-security experts (zelfs voor de medische industrie!) en verzorgen 100+ lokale klanten. Met RealNetwork  blijft uw MKB veilig, gezellig en strak op de rails.

Boek nu een gesprek in

IT Support Rotterdam

Het bruisende, digitale hart van Rotterdam

Rotterdam is een van de belangrijkste business hubs van Europa, waar moderne kantoortorens en creatieve start-ups samenkomen. Terwijl het zakelijke landschap blijft evolueren en digitaliseren, vertrouwen bedrijven van alle soorten en maten steeds meer op IT om succes te realiseren. Daarmee is onze consistente en innovatieve IT support in Rotterdam waardevoller dan ooit.
Het prachtige Rotterdam

IT Support Rotterdam

Wat RealNetwork uniek maakt

We bieden diverse oplossingen en diensten aan die ons van onze concurrenten onderscheiden. Zo genieten onze klanten van uiteenlopende voordelen, waaronder:

Uitgebreide IT-infrastructuur

Van projectbeheer tot hardware-installatie en van cloudsoftware tot remote desktops – wij helpen je de IT-infrastructuur van je bedrijf te optimaliseren.

Proactief IT-management

Onze diensten zijn niet alleen gericht op het bieden van effectieve oplossingen. We focussen ook op preventief onderhoud en cyberbeveiliging om problemen proactief te voorkomen en zorgen voor gegevensback-ups en herstelplannen bij rampen.

Virtuele CIO-diensten

Met onze virtuele chief-information-officer-diensten (CIO) helpen we strategische groei te realiseren en innovatie te stimuleren.

Geavanceerde technologie

Met behulp van geavanceerde technologieën zoals Microsoft 365 en businessintelligence-tools wordt je bedrijf nog effectiever en efficiënter.

24/7 helpdesk & ondersteuning

IT-problemen houden geen rekening met kantooruren, en wij ook niet. Ons team staat altijd voor je klaar, ongeacht wanneer je ons nodig hebt.

Klantgerichte aanpak

Jouw succes is ons succes. We onderhouden een goede communicatie en zijn altijd snel bereikbaar, zodat we jouw bedrijf optimaal kunnen ondersteunen.
praat met een deskundige
Gegevensbeveiliging

IT Support Rotterdam

Je bedrijf transformeren: de voordelen van onze IT-support

Onze allesomvattende IT-diensten zijn bedoeld om bedrijven tijd, geld en energie te besparen. Door je IT-behoeften aan ons uit te besteden, profiteer je van de volgende voordelen:
Kostenbesparing
Bespaar aanzienlijk op IT-kosten. Met RealNetwork krijg je de expertise van een volledige IT-afdeling zonder de kosten van intern personeel.
Gepersonaliseerde service
Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom worden onze oplossingen aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen.
Procesoptimalisatie
Werk slimmer, niet harder. Wij stroomlijnen je IT-operaties voor maximale efficiëntie.
Gemoedsrust
Wij nemen het beheer van je IT-systemen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf.
Gegevensbeveiliging
Als houders van ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen maken we gegevensbeveiliging onze topprioriteit.
Toekomstbestendigheid
Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische trends, zodat jouw bedrijf altijd een stap vooruit kan zijn.

IT Support Rotterdam

Diverse diensten voor jouw behoeften

Bij RealNetwork bieden we een breed scala aan IT-diensten aan, zodat al je technische behoeften worden vervuld.

IT-beheer

Onze beheerde IT-diensten zorgen ervoor dat je systemen altijd operationeel en veilig zijn.

Cloudoplossingen

Wij kunnen je helpen om over te stappen naar de cloud of je bestaande configuratie te optimaliseren.

IT-projectplanning

Weet je niet zeker waar je moet beginnen of hoe je verder moet? Met onze diensten voor IT-projectplanning krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Cyberbeveiliging

Bescherm je bedrijf tegen online bedreigingen met onze uitgebreide cyberbeveiligingsdiensten.

Gegevensback-up en rampenherstel

In geval van dataverlies zorgen onze robuuste rampenhersteloplossingen en gegevensback-ups ervoor dat je je bedrijf snel weer op de rails krijgt.

IT-infrastructuur

Onze betrouwbare netwerkoplossingen reiken van installatie tot monitoring, zodat je verbinding altijd snel en veilig is.
praat met een deskundige

IT Support Rotterdam

Onze branches

Wij helpen verschillende klanten uit diverse branches, waaronder:

financiële dienstverlening

gezondheidszorg

productie

detailhandel

non-profit organisaties

praat met een deskundige

IT Support Rotterdam

Experts op het gebied van IT-support: wat kun je verwachten?

Bij RealNetwork krijg je niet zomaar IT-ondersteuning – je krijgt een strategische partner die jouw succes voorop stelt. Je krijgt een team van professionals die betrouwbare en innovatieve IT-oplossingen bieden. Je krijgt eersteklas klantenservice en geavanceerde technologie die zakelijke groei stimuleert. En het belangrijkste: je krijgt gemoedsrust, wetende dat voor al je IT-behoeften wordt gezorgd.
 Betrouwbare IT-support bij RealNetwork
IT Support Rotterdam

IT Support Rotterdam

Certificeringen

Bij RealNetwork zijn we trots op onze ISO 27001- en NEN 7510-certificeringen en ons deskundige team van ITIL-gecertificeerde professionals. We hanteren de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en compliance en volgen altijd de best practices om optimale IT-support te kunnen bieden.
IT Support Rotterdam

IT Support Rotterdam

Waardering en erkenning

Onze toewijding aan succes is niet onopgemerkt gebleven. Het leveren van hoogwaardige diensten heeft ons niet alleen waardering van onze klanten, partners en collega’s opgeleverd, maar ook talloze prijzen en erkenningen. Door onze geavanceerde diensten en bewezen expertise zijn wij de ideale partner voor IT support in Rotterdam.

Klantervaringen

Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over onze diensten:
IT Support Rotterdam
IT Support Rotterdam

Volgende stappen

Ben je klaar om de sprong te wagen en je bedrijf digitaal te transformeren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 010 285 0885. Dan kunnen we samen de behoeften van je bedrijf bespreken, de huidige situatie beoordelen en de weg naar een succesvolle toekomst beginnen.

Lokale bezienswaardigheden

Erasmus Universiteit Rotterdam

Op slechts 10 kilometer afstand van ons hoofdkantoor in Rotterdam bevindt zich de Erasmus Universiteit Rotterdam, bekend om haar School of Management en de afdeling Business Processes, Logistics & Information Systems. In deze internationaal georiënteerde onderwijsinstelling worden ambitieuze studenten opgeleid die het technologische landschap van de toekomst vormgeven. In samenwerking met de universiteit organiseren we regelmatig workshops en seminars om kennisuitwisseling te bevorderen.

Technische Universiteit Delft

Op korte afstand van Rotterdam ligt ook de Technische Universiteit Delft (TU Delft), een wereldwijd toonaangevend onderzoeksinstituut op het gebied van technologie en engineering. De universiteit is een integraal onderdeel van het technologische ecosysteem van Zuid-Holland en trekt de meest getalenteerde studenten uit de industrie aan. Bij RealNetwork zijn we trots op het feit dat veel van onze teamleden alumni van de TU Delft zijn en hun waardevolle expertise en kennis naar ons bedrijf hebben gebracht.
IT Support Rotterdam

IT Support Rotterdam

Tevredenheidsgarantie

Bij RealNetwork heeft jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Als toegewijde managed-service-provider (MSP) streven we ernaar om geavanceerde en betrouwbare diensten te leveren. Daarom bieden we een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je niet tevreden zijn met onze diensten, zal ons team er alles aan doen om je zorgen aan te pakken en eventuele problemen op te lossen. En als we er nog steeds niet in slagen om aan al je behoeften te voldoen, betalen we je servicekosten volledig terug. Zo simpel is het.
IT Support Rotterdam
IT Support Rotterdam

Externe resources

Met behulp van de volgende MSP-resources blijf je op de hoogte van technologische ontwikkelingen en het zakelijke landschap in Rotterdam om een voorsprong te behouden op je concurrentie:
Rotterdam Partners – Een uitstekende bron van informatie over zakendoen in Rotterdam.
DutchMSP – Een netwerk en educatief platform voor Nederlandse MSP's.
Kamer van Koophandel (KVK) – Uitgebreid advies en ondersteuning voor bedrijven die actief zijn in Nederland.
KPN The Digital Dutch – Technologische nieuwtjes en inzichten van het toonaangevende Nederlandse telecombedrijf.
MSP Insights – Wereldwijde trends en waardevolle inzichten voor MSP's.
IT Support Rotterdam
IT Support Rotterdam

Recycling en goede doelen

Bij RealNetwork zijn we niet alleen toegewijd aan onze klanten, maar dragen we ook zorg voor de maatschappij. Zo streven we er actief naar onze ecologische voetafdruk te verminderen en vinden we het belangrijk om bij te dragen aan onze gemeenschap. Een van onze groene initiatieven is een uitgebreid recyclingprogramma voor elektronica. Wanneer we upgrades uitvoeren voor onze klanten, zorgen we ervoor dat de oude apparatuur wordt gerecycled of hergebruikt.

Bovendien ondersteunen we lokale goede doelen en doneren we een deel van onze winst aan inspirerende initiatieven zoals onderwijsverbetering in de regio Rotterdam. Door voor RealNetwork te kiezen, kies je voor een partner die geeft om onze planeet en maatschappij.
IT Support Rotterdam

IT Support Rotterdam

Versterk ons team

Ben je gepassioneerd over IT en klantenondersteuning? Kom dan ons team versterken en help bedrijven succesvol te worden! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die onze passie voor innovatie en technologie delen. Bekijk de openstaande vacatures op onze carrièrepagina en ontdek je mogelijkheden bij RealNetwork.
IT Support Rotterdam

IT Support Rotterdam

Ervaar het verschil met RealNetwork

In de huidige digitale wereld mag het belang van innovatieve IT-oplossingen niet worden onderschat. Als toonaangevende MSP in Rotterdam richten wij ons op het bieden van uitstekende service en geavanceerde technologie. Daarbij kun je vertrouwen op de nodige expertise om jouw bedrijf te helpen zijn ambities waar te maken.

Wij staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Of je nu je cyberbeveiliging wilt versterken of het potentieel van cloudtechnologie wilt benutten, wij leveren de nodige IT-diensten om je doelen te bereiken.

Ons ervaren team staat klaar om met jou samen te werken om de uitdagingen van het huidige digitale landschap aan te gaan.

Waarom wachten? Ontdek vandaag nog hoe de IT-oplossingen van RealNetwork jouw bedrijf kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier op de website en transformeer IT-uitdagingen in groeikansen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de diensten van RealNetwork?
RealNetwork biedt een volledige reeks diensten op het gebied van ICT. Wij zijn gespecialiseerd in cybersecurity, netwerkoptimalisatie, en cloud-technologie. Onze klanten kunnen rekenen op onze kennis en ervaring om hun digitale uitdagingen te realiseren en te groeien in hun respectievelijke industrieën.
Kunnen jullie helpen bij het ontwikkelen van een digitale strategie?
Absoluut. Wij geloven in de kracht van digitale transformatie. We ondersteunen onze klanten actief bij het ontwikkelen van een digitale strategie die hen in staat stelt hun volledige potentieel te realiseren.
Bieden jullie ook lokale diensten aan?
Ja, we zijn erg actief in de regio Rotterdam en zijn trots op onze lokale diensten. We vinden het belangrijk om te investeren in onze gemeenschap en hebben bijgedragen aan verschillende lokale initiative.
Hoe passen jullie diensten bij mijn onderneming?
We beginnen altijd met het begrijpen van de unieke wensen en verwachtingen van onze klanten. We nemen de tijd om te leren hoe uw bedrijf werkt, zodat we de juiste ICT-oplossingen kunnen aanbieden die naadloos aansluiten bij uw behoeften.
Hoe zit het met support?
Support is een cruciaal onderdeel van onze diensten. Met RealNetwork als uw IT- en ICT-partner, heb je geen omkijken meer naar je technologische behoeften. Onze experts staan altijd klaar om te helpen en te adviseren, zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is voor je bedrijf.
Zijn er jobs in Rotterdam bij RealNetwork?
Ja, bij RealNetwork zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Bekijk onze carrièrepagina om te zien hoe je kunt bijdragen aan ons succes.
Voor de gratis audit, of voor al uw vragen

Bel ons op 010 285 0885 of bereik ons via het formulier

Wij delen uw data niet.  Bekijk de Privacy Statement
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Here's a dismissible notice for cookies notices etc.
Dismiss

Search

Door “Toestaan” te kiezen, stemt u in met de opslag van cookies. Deze helpen uw ervaring op de website te verbeteren en helpen ons onder andere met het gebruik van onze website te analyseren. Bekijk onze Cookie Voorwaarden voor meer informatie.