Systeembeheer en Netwerkbeheer voor uw bedrijf.

Zoekt u wereldklasse cyber security voor uw bedrijf in Rotterdam?

RealNetwork biedt cyber security oplossingen waar de ondernemers uit Rotterdam en omstreken 100% op kunnen vertrouwen.

Boek nu een gesprek in
Bent u de IT-infrastructuur van uw bedrijf ook helemaal zat.
De feiten liegen er niet om!
Elke 39 seconden wordt een bedrijf gehackt...
Heeft u vertrouwen in de cyberbeveiliging van uw bedrijf of is er eigenlijk nog weinig aan gedaan?
Zijn al uw medewerkers gewapend met praktische cyber security tips om uw bedrijfsdata veilig te houden?
Heeft u al toegang tot een team dat altijd op de hoogte is van de meest recente beveiligingsrisico's?
Goed nieuws: IT kan ook ellende-vrij zijn.
“RealNetwork heeft zichzelf bewezen als specialist in procesmanagement. Wij kijken uit naar nieuwe partnerschappen en u te helpen met het bereiken van uw visie.”
Waarom cyber security in Rotterdam?

Cyber security is niet langer een ''overweging'' in Rotterdam... Het is een noodzaak!

Een bedrijf kan alleen groeien zolang het nog bestaat. Dat klinkt wat drastisch, maar is helaas wel de realiteit. Meer dan 62% van de bedrijven sluit hun deuren binnen 1 jaar van een hack. Het kost bloed, zweet (en soms zelfs tranen) om een bedrijf op te bouwen, terwijl het slechts enkele minuten hoeft te duren voor één slimme hack om het met de grond gelijk te maken.

Maar alle ''enge zaken'' daarnaast gelaten kan solide cyber security ook een vereiste zijn voor sommige klanten in Rotterdam. Of om te voldoen aan de eisen van uw industrie. Zo voldoet RealNetwork bijvoorbeeld aan de strenge cyber security eisen van ISO 27001 en NEN 7501.

Elk bedrijf (hoe klein ook) heeft cyber security nodig, om privégegevens privé te houden en indringers permanent buiten te houden. U heeft misschien een interne IT-afdeling, maar zélfs dan heeft u vaak alsnog de versterking nodig die wordt geleverd door een toegewijd team van cyberbeveiligingsexperts, die proactief cyberbeveiligingsdiensten leveren.
Alle opties zijn open

We slaan geen aspect over van de cyberbeveiliging van uw bedrijf...

In plaats van de absolute beveiliging van uw vertrouwelijke informatie aan het toeval over te laten, zijn onze beheerde beveiligingsdiensten ontworpen om uw gevoelige gegevens proactief te beschermen.

Door middel van onze eenvoudig te begrijpen trainingen in beveiligingsbewustzijn, werken wij zelf aan endpointbescherming, dark web-scans, penetratietests, strategieconsultancy en nog veel meer. Daarnaast leveren we ook doorlopende bescherming en algemene IT ondersteuning om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, met onze dienst: ICT Rotterdam. Zo zorgen we ervoor dat uw gevoelige gegevens op alle fronten volledig beschermd zijn.

Waarom zou u immers afhankelijk willen zijn van slechts een VPN om uw bedrijf online te beveiligen, als we uw levenswerk proactief kunnen beschermen? Waarom wachten tot consumenten-antivirus software u waarschuwt in geval van een bedreiging, als uw informatietechnologie volledig kan worden bewapend tegen datalekken, om zo uw veiligheidsrisico tot het strikte minimum te beperken?

Van cyber security strategie in Rotterdam, tot het testen van wachtwoorden, tot het beveiligen van uw volledige netwerk, RealNetwork gaat net dat stapje verder waar de meeste cyberbeveiligingsbedrijven in Rotterdam liever voor terugdeinzen. Alles om u een volledig veilige ervaring te bieden, de hele dag door.
Behoefte aan alleen systeembeheer, of ook bredere ondersteuning.

Cyber Security Rotterdam

Ons 9-stappen plan houdt u veilig, terwijl het toch gemakkelijk werken blijft

Bescherming tegen phishing

Email phising is een populaire manier om binnen te dringen bij een bedrijf. Kleine activiteiten van het personeel, zoals inloggen op een niet-geverifieerde of bekend ogende site, het hele netwerk van het bedrijf in gevaar brengen.

Om uw bedrijf te beschermen, helpen wij eventuele risico's te beperken door software op maat aan te passen aan uw personeel; dit is in feite het opzetten van software die een werknemer ervan weerhoudt kostbare fouten te maken met hun e-mails.

Cyber security bewustzijn training

Wij bieden eenvoudig te begrijpen trainingen aan om ervoor te zorgen dat uw team op de hoogte is van de meest recente risico's en daarnaast ook tijdloze principe's leren.

Wij voeren routinematig, uitgebreid cyberbeveiligingsonderzoek uit en wapenen uw personeel tegen de nieuwste cyberbeveiligingsbedreigingen. Met onze trainingsdiensten kunt u er zeker van zijn dat de vitale gegevens van uw bedrijf in veilige handen zijn.

Wachtwoord- en toegangsbeheer

Wij beveiligen alle wachtwoorden van elke gebruiker in uw bedrijf met één gebruiksvriendelijke, veilige toepassing. U kunt uw wachtwoorden (en die van uw team) veilig opslaan, aanmaken en onderhouden, rechtstreeks vanaf uw desktop of mobiel.

We nemen ook de zorg weg van het off-boarden van een personeelslid en de gevolgen die dat kan hebben voor uw gegevensbeveiliging. Als uw ICT partner in Rotterdam zorgen wij ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de noodzakelijke aspecten van het bedrijfsnetwerk.

Geavanceerde webfiltering

Een andere manier waarop wij uw informatie beveiligen is door de sites die toegankelijk zijn voor gebruikers binnen het netwerk van uw bedrijf te bewaken en te controleren.

Wij houden rekening met uw bedrijfsbehoeften en diensten bij het instellen hiervan, zodat het nooit de productiviteit van uw personeel belemmert, maar het u helpt om online veilig te blijven.

Dark Web-monitoring

Wij scannen het Dark Web op gestolen wachtwoorden van uw IT-netwerk en laten u weten wanneer e-mails en wachtwoorden van medewerkers zijn gevonden, zodat deze met onmiddellijke ingang kunnen worden gewijzigd. Onze geavanceerde bescherming tegen bedreigingen geeft u een duidelijk beeld van de specifieke aspecten van uw IT-beveiliging en waar aandacht aan moet worden besteed.

Twee-factor authenticatie

Multi-Factor Authentication (MFA), zoals het ook wel wordt genoemd, is een uiterst effectieve maatregel die alle vormen van ongeoorloofde toegang in de kiem smoort, waardoor het risico dat indringers toegang krijgen tot uw vertrouwelijke gegevens drastisch wordt beperkt. Deze oplossing heeft duizenden klein en midden-bedrijven in Nederland geholpen om gegevensinbreuken te voorkomen.

Bescherming van sociale media

Wij zorgen er ook voor dat de sociale media-accounts van uw bedrijf hack-proof zijn. De reputatieschade die wordt veroorzaakt door het hacken van de social media-accounts van bedrijven kan soms leiden tot enorme verliezen voor hen, in termen van zakelijke waarde, inkomsten en klantenkring.

Wij stoppen beveiligingsrisico's in realtime en behouden een uitstekende reputatie voor uw bedrijf met onze snelle respons op incidenten.

Preventie van datalekken

Wij zorgen er proactief voor dat uw vertrouwelijke gegevens uw organisatie nooit verlaten. Een van onze kerncompetenties in RealNetwork is het voorkomen van gegevensverlies via e-mail, web en cloudtoepassingen.

Wij voeren ook controles uit om ervoor te zorgen dat vitale gegevens van klanten, zoals creditcardnummers, nooit via e-mail worden verzonden. Dit bereiken we met onze diensten voor veilige gegevensoverdracht en informatiebeveiliging.

Penetratietesten

Met onze bijna-absolute penetratietests laten we u zien hoe veilig uw bedrijf is met onze cyberbeveiligingsdiensten. Wij beschikken over ultra-gespecialiseerde partners die uw systemen proberen te hacken, om te laten zien welke aspecten van uw beveiliging moeten worden geüpgrade om volledig hack-proof te worden.

Het is een zeer verhelderend proces dat alle scheuren in de beveiliging van uw systeem aan het licht brengt. Met dit inzicht bieden wij proactief oplossingen en diensten aan om ervoor te zorgen dat al deze scheurtjes worden gedicht en onbevoegden absoluut geen toegang hebben.
Leer meer over RealNetwork
Bent u de IT-infrastructuur van uw bedrijf ook helemaal zat.
Heeft u een van deze problemen?

U kunt 100% op ons vertrouwen als uw cyber security expert in Rotterdam

Onze penetratietesten worden uitgevoerd door ultra gespecialiseerde cyber security-experts en white hat hackers. Dit zorgt ervoor dat zelfs de meest obscure vindbare lekken van uw organisatie gedicht worden.
Met onze jarenlange ervaring in de systeembeheer en netwerkbeheer industrie, bieden wij een verscheidenheid aan professionele diensten aan. Onder anderere cloud consulting, technologie consultancy, dagelijks IT beheer en meer.
Ons 9-stappen plan van cyber beveiliging onderscheidt ons van alle andere cyber security bedrijven in Rotterdam.
U kunt 100% op ons vertrouwen in het geval van cybercriminaliteit. Mocht er alsnóg iets gebeuren, dan hebben we uitmuntende disaster recovery systemen die ervoor zorgen dat u binnen 24 uur weer aan de slag kunt.
Met onze cyberbeveiligingsdiensten beschermen we bedrijven in Rotterdam tegen hacks en cybercriminaliteit, maar ook zorgen we ervoor dat personeel dat op de weg is naar buiten, veilig afgehandeld wordt.
Arnoud Boon, Oprichter.

“We barsten van de referenties. Bij twijfel, bel ons gewoon!”

Arnoud Boon, Oprichter
Werken met RealNetwork; uw systemen altijd op orde.
Op zoek naar de beste oplossing voor uw probleem.
Onderneem actie

Wij bieden deskundig advies en diensten aan, aan bedrijven in de omgeving van Rotterdam

Wij zouden graag een cyber security audit voor uw bedrijf uitvoeren en u laten weten welke delen van uw IT-infrastructuur waarschijnlijk een cyber risico voor u vormen.

Wij zijn een systeem- en netwerkbeheerder en hebben ons altijd ingezet voor het leveren van de beste (en op maat!) technologie voor onze klanten, zodat zij daarmee hun positie in de markt kunnen versterken. Netwerkbeheer, cyber security en dagelijkse IT ondersteuning vormen onze kernactiviteiten in Rotterdam.

Om meer te weten te komen over hoe wij u te allen tijde 100% veilig kunnen houden, nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze gratis audit.
Ongeacht van hoe gemakkelijk of complex uw systemen en netwerk zijn; wij zorgen ervoor dat het als een zonnetje loopt.
Waarom RealNetwork?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis audit

Krijg antwoord op uw meest dringende cyberbeveiligingsvragen
Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw team zich concentreert op de kerntaken van uw bedrijf en toch 100% veilig en compliant is
Of u met een klein team uw infrastructuur wel of niet naar de cloud zou moeten verplaatsen én hoe u tijdens het proces een veilige gegevensoverdracht kunt realiseren
Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw cyberbeveiliging sterk genoeg is om cyberaanvallen te voorkomen
Leer hoe onze proactieve benadering van cyberbeveiliging ons onderscheidt van alle andere cyberbeveiligingsbedrijven in Rotterdam

Profiteer van onze gratis audit en consultatie voor uw bedrijf in Rotterdam door dit formulier in te vullen

Geef ons direct een belletje. Het begin van een goede relatie!.
Voor de gratis audit, of voor al uw vragen

Bel ons op 010 285 0885 of bereik ons via het formulier

Wij delen uw data niet.  Bekijk de Privacy Statement
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Here's a dismissible notice for cookies notices etc.
Dismiss

Search

Door “Toestaan” te kiezen, stemt u in met de opslag van cookies. Deze helpen uw ervaring op de website te verbeteren en helpen ons onder andere met het gebruik van onze website te analyseren. Bekijk onze Cookie Voorwaarden voor meer informatie.