Wij scannen uw systemen tot op de bodem

Dat doet RealNetwork voor het mkb

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

DIRECT ANTWOORD OP UW VRAAG

We bellen u binnen 15 minuten terug

Gratis securityscan

beveiligingsrisico’s in het vizier

Alles wat verbonden is met het Internet, loopt kans op een virus, cyberaanvallen en andere hacks die uw bedrijfsvoering stilleggen. Des te veiliger uw automatisering en apparatuur zijn ingesteld, des te minder beveiligingsrisico u loopt. En des te minder kans u maakt op hoge boetes.

Hoe veilig is uw automatisering? Zijn uw klantgegevens, uw financiële administratie en andere gevoelige informatie beveiligd vanaf de plek waar uw internetverbinding binnenkomt? Is de software van uw apparaten, die verbinding maken via wifi, up to date? En hoe moeilijk is het voor iemand, om van buitenaf bij uw slimme thermostaat, garagedeuren, gebouwenbeheersysteem, beamer en printers en vandaaruit bij uw bedrijfsgegevens te komen? Of uw bedrijfsvoering stil te leggen?

 

Onze gratis securityscan geeft u antwoord op deze vragen. De beveiligingsrisico’s zitten namelijk vaak verstopt in systemen, waar u niet zomaar aan denkt.

EEN PAAR VOORBEELDEN UIT ONZE PRAKTIJK

  1. Stel, uw verkopers in de buitendienst nemen dagelijks hun laptop mee naar de klant. Op een dag krijgt u de mededeling, dat een van deze laptops gestolen is. ‘Gelukkig werken we in de Cloud, dus de bestanden zijn veilig en we kunnen er bij,’ denkt u.
    Deze laptop is waarschijnlijk beveiligd met een wachtwoord, maar bestanden worden vaak ook bewaard op de harde schijf of (tijdelijk) op het bureaublad. Zijn deze niet encrypted (beveiligd met een unieke sleutel of wachtwoord), dan kunnen anderen er gewoon bij, met alle gevolgen van dien!
  2. Uw servers zijn goed beveiligd, maar dan wordt uw klimaatbeheersingssysteem overladen door opdrachten van buitenaf (een cyberaanval). Deze kan de hoeveelheid niet aan en valt uit. Uw servers raken daardoor oververhit en schakelen ook uit. U kunt nergens meer bij, systemen doen het niet, u bent onbereikbaar en het werk valt stil. Het klimaatbeheersingssysteem weer inschakelen is onmogelijk, dus hoe lost u dit op?
  3. Het duurt even voordat iemand het opmerkt, maar u en uw medewerkers worden op afstand gevolgd via uw eigen camera’s, die gehackt zijn.

In hoeverre kijkt uw ICT’er verder dan de computersystemen? Stel dat uw bedrijf door een cyberaanval of hack schade oploopt en/of een flinke boete krijgt. Wie is dan aansprakelijk?

 

Wilt u weten of en waar de beveiliging van uw systemen en apparaten risico loopt, geef u dan hier op: de gratis securityscan

U kunt voorkomen, dat uw ergste nachtmerrie uitkomt.

 

Met deze gratis securityscan analyseren wij uw systemen en apparatuur en brengen de beveiligingsrisico’s in kaart. Wilt u deze risico’s vervolgens door ons laten oplossen, dan brengen wij een offerte uit en zorgen bij akkoord voor de uitvoering. Zo kunnen u en uw medewerkers met een gerust hart aan het werk. Wij zijn nog dit jaar gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510. Wij weten dus precies wat wij checken moeten. Deze certificeringen zijn bovendien een mogelijke aankomende eis van uw verzekeraar.

 

Wilt u ook weten hoe veilig uw ICT echt is? Vul dan vrijblijvend hieronder uw gegevens in:

Dit jaar ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd:

ISO en NEN

 FLYCT, 90 werkplekken
‘Wij hebben onze ICT langzaam maar zeker uitgebreid bij RealNetwork, omdat we erg tevreden zijn. Ze zijn oplossingsgericht, hebben snelle responstijden en hun prijzen zijn scherp.’

 

 RAAK BELASTINGADVISEURS, 15 werkplekken
‘RealNetwork is vanaf het begin een ICT-bedrijf, waarop wij konden bouwen. We zochten een goede serveromgeving, inclusief de installatie, het onderhoud en een snelle service bij problemen. Hun ICT’ers zijn betrokken, betrouwbaar, hebben vakkennis en zijn snel, zeker wanneer er iets aan de hand is.’

 

 EHF GROUP, meer dan 20 werkplekken
‘ICT-ondersteuning voor het mkb is moeilijk te vinden. Grote bedrijven zijn te duur en onpersoonlijk. Je kent de mensen van RealNetwork en zij kennen jouw bedrijf. Ik kan RealNetwork bij ieder bedrijf aanbevelen.’

 

 STICHTING LOCUS NETWORK, 9 werkplekken
‘RealNetwork is realistisch, komt met simpele en goede oplossingen, is niet duur en servicegericht. Met RealNetwork zijn we echt geholpen.’

 

 FORCE FINANCE, 15 werkplekken
‘Hun mensen zijn snel, denken mee en lossen storingen direct op, op elk tijdstip van de dag. Wij sturen met een gerust hart andere bedrijven naar hen door.’

Automatisering die uw bedrijfsprestaties verbetert via maatwerk, onmiddellijke service bij problemen, meerdere betalingsopties en dataveiligheid vooropgesteld. En dat allemaal bij een ICT-bedrijf dat nog dit jaar ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is. Precies wat u zoekt?

Aangenaam kennismaken

Wij werken ongemerkt onder de oppervlakte van uw systemen. Toch vinden wij herkenbaarheid belangrijk voor een goed contact met u. Daarom stellen we ons graag persoonlijk aan u voor.

Arnoud Boon

Eigenaar en directeur

Sandra van Wensveen

 Financieel wonder

Perry van den Heuvel

Systeembeheer en VoIP-specialist

ICT-oplossingen speciaal voor het mkb

Francis Picabiastraat 32
3059 RP  Rotterdam
info@realnetwork.nl

 

T  010 2850885

Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 en voor calamiteiten ook buiten deze tijd

 

ISO 27001 én NEN 7510 gecertificeerd